Składniki:
pierś z kurczka | 1 |
kalofior ugotowany na półtwardo | 1 |
marchewka ugotowana na półtwardo | 4 |
groszek zielony | 15 dag |
cytryna | |
szczypiorek posiekany | łyżka |
majonez tradycyjny | |
sól | |
piprz | |
olej | łyżka |
ryż | 1 torebka (ugotowany) |
pierś z kurczka | 1 |
kalofior ugotowany na półtwardo | 1 |
marchewka ugotowana na półtwardo | 4 |
groszek zielony | 15 dag |
cytryna | |
szczypiorek posiekany | łyżka |
majonez tradycyjny | |
sól | |
piprz | |
olej | łyżka |
ryż | 1 torebka (ugotowany) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: