Sposób przygotowania

Jajka obieramy i przekrajamy wzdluz na pol.Wydrązamy żoltko.Na patelni podsmazamy drobno pokrojone pieczarki z posiekana cebulka.Mieszamy z żołtkiem i łączymy z majonezem.Ewentualnie doprawiamy sola i pieprzem do smaku.Wypelniamy farszem miejsca po zóltkach w jajku.Odstawiamy do lodowki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    to nie dla mnie...;/
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    jakie apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Pyszność śniadaniowych spotkań
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa99

    uwielbiam jajka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !