Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z czerwoną fasolką

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasolka czerwona 1 puszka
jajko 7 sztuk
seler konserwowy 2 słoiczki
pestki ze słonecznika 3 łyżki
kapary 1/2 słiczka
majonez 2 łyżki
śmietana 2 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z czerwoną fasolką

Jajka kroimy w niewielką kostkę, dodajemy pozostałe składniki, doprawiamy.
Pestki ze słonecznika można zmielić ale nie koniecznie.
Całość dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAŁY 10.01.2011 20:52
może i dobre
mikrusiak 23.08.2010 11:15
hm...ciekawe...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak