Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryba po bolońsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filety z mintaja 1 kg
cebula biała 2 sztuka
Papryka słodka mielona Prymat 1 sztuka
pieczarki 30 dag
ser żółty 15 dag
śmietana 12%
pieprz, sól
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: ryba po bolońsku

filety usmażyć na tłuszczu posolić popieprzyć włożyć do naczynia żaroodpornego na tym samym tłuszczu usmażyć pokrojoną w paski cebulę i paprykę warzywa układamy na filetach pieczarki umyte i pokrojone podsmażamy i również wkładamy do naczynia z rybą na koniec posypujemy startym serem i zalewamy śmietaną wkładamy do nagrzanego piekarnika na ok 20min

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia561 11.02.2011 15:55
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak