Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka z farszem z łososia wędzonego

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 5 szt
łosoś wędzony 100 g
majonez tradycyjny 4-5 łyżek
pieprz 1/4 łyżeczki
koper świeży 2 łyżeczki
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat 1 szczypta
woda 100 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka z farszem z łososia wędzonego

Przygotować wszystkie składniki. Jajka ugotować w wodzie z dodatkiem soli i ostudzone obrać ze skorupek. Przekroić wzdłuż na połowy, wyjąć żółtka .Przygotować farsz z łososiem: łososia , żółtka i koperek drobno posiekać , dodać majonez ,wymieszać .Przyprawić solą i pieprzem ,podawać na przystawkę lub na śniadanie .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jolanta40 06.12.2016 11:21
pomysł wart wypróbowania
Krystyna32 15.04.2016 10:19
bardzo lubię
halina17 14.04.2016 17:24
Lubię faszerowane jajka :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak