Sposób przygotowania

Wszystkie składniki wyrobić dokładnie. Ciasto powinno być takie jak na makaron. Rozwałkować cienko na pół cm. Pokroić na podłużne paski szerokości 2 palców. Pasy pokroić ukośnie, po środku naciąć i przez ten otwór przeciągnąć jeden koniec. Usmażyć na oleju na złoty kolor.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    klasyka
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    ja chrust zbieram w lesie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    bardzo lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    są super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !