Sposób przygotowania

Oliwę z oliwek wymieszać z ziołowym pieprzem. Kawałki białej kiełbasy wysmarować przygotowana oliwą i ułożyć w naczyniu. Odstawić przykryte folią do żywności na 12 godzin.

Kiełbaski ułożyć na wysmarowanym olejem ruszcie. Grillować, często obracając, około 25 minut.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Bardzo apetyczna kiełbaska...
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    szkoda ze sezon grillowy juz dobiega koncowi...
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    biała kiełbasa to moja ulubiona, a to jest pomysł na monotonię białej kiełbasy z wody, tylko pytanie- ta kiełbasa przed grillowaniem była parzona?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Hefalump

    mniam!
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Ponowię pytanie Joli.Chodziło Ci o parzoną białą kieŁbasę? Tak obstawiam.Wygląda smacznie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !