Sposób przygotowania

Przyrządzić marynatę: wymieszać oliwę z oliwek z sosem chili i przyprawą do drobiu po myśliwsku.

Mięso oczyścić, umyć, osuszyć i pokroić na plastry. Każdy plaster natrzeć solą wymieszaną z czarnym pieprzem. Przełożyć do szklanego naczynia i zalać przygotowaną marynatą. Przykryć folią do żywności i odstawić na 12 godzin w chłodne miejsce.

Wyjęte z marynaty, lekko osaczone plastry kurczaka ułożyć na wysmarowanym olejem ruszcie. Grillować, często obracając, około 20 minut.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Mniam... zaostrzył mi się apetyt na dania grillowane
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowity
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    ekstra!
  • 3
    original
    Opublikowano

    ajres

    niezle
  • 3
    original
    Opublikowano

    ajres

    niezle
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    smakowicie wyglada
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    smakowicie wyglada
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    smaczny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    To jest to co lubie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !