Sposób przygotowania

Sok truskawkowy i kefir( bądź maślankę) zmiksować ze sobą, po spienieniu przelać szklanek, ozdobić pokrojonymi w ćwiartki owocami i od razu podawać.
RADA: Maślankę schłodzić przed przygotowaniem koktajlu.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    no no prawdziwa fantazja
  • 5
    original
    Opublikowano

    rakow2

    niezły mix
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    super bomba witaminowa
  • 4
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam truskawki więc chętnie spróbuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    bardzo smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !