Sposób przygotowania

Ponadto potrzebujemy 2 ugutowane i drobno posiekane jajka, 1/3 szklanki sera pleśniowego, 2 plastry pokrojonego gotowanego boczku, 4 łyżki majonezu.Na dużym talerzu układamy sałatę, na sałątę w skośnych rzędach układamy pozostałe składniki, całość polewamy majonezem i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Gotowe!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Ciekawa kompozycja, można wybierać co się lubi.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    ciekawe jak smakuje? muszę sprubować
  • 3
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    fajny pomysł, sprobuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawa sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    rosik93

    mnia

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !