Sposób przygotowania

Śmietanę ubijamy na sztywno z dodatkiem cukru pudru i śmietan fiksu.
Serek mascarpone mieszamy z malibu i kakao, dodajemy ubitą śmietaną (kilka łyżek zostawiamy do dekoracji)
Kawę rozpuszczamy w 1/4 szklanki wrzątku.
Do pucharków układamy pokrojone w ćwiartki biszkopty polewamy kawą, układamy masę, druga warstwa biszkoptów polanych kawą, masa, na gór ęłyżka bitej śmietany. Dekorujemy kakaem, perełkami cukrowymi.
Chłodzimy w lodówce ok 4 godzin.

Masa kakaowa nadaje się idealnie to tortów!!!! Polecam!!!!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    uwielbiam Malibu!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Ach te Twoje pyszne deserki!
  • 5
    original
    Opublikowano

    Kate131

    świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Myszka75

    po prostu cudne...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    slinka mi leci
  • 0
    original
    Opublikowano

    matesko

    mam ochotę na niego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !