Sposób przygotowania

Potrzebne będą ponadto litr wywaru, 2 plastry wędzonego boczku, majeranek i pęczek szczypioru. Warzywa gotujemy osobno (ziemniaki i marchew) na pół twardo. Miksujemy blenderem na gładką masę. Wykładamy na talerz pół masy marchwiowej i pół masy ziemniaczanej. Dekorujemy boczkiem wcześniej podsamżonym, szczypiorkiem i odrobiną majeranku. Gotowe.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    ciekawa zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    ciekawa zupka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosiek1

    fajny pomysł na zupę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !