Sposób przygotowania

plus:peczek siekanego szczypiorku,4łyzki ryżu prażonego na patelni,sól pieprz(Prymat).
Opłukać żeberka,zalać 1 1/2 litra wody,gotowac około 40minut.Wyjąc mięso z wywaru,.pokroic serek w kostke,i dodac do wywaru,roztrzepac trzepaczką.Masło rozgrzać na patelni i prażyć ryz na rumiano,dodac do wywaru,gotowac na małym ogniu przez 25minut.Przyprawic solą,pieprzem,i posypac szczypiorkiem.Pokroic w kostkę mięso, dodac do zupy.W razie potrzeby doprawić solą lub pieprzem do smaku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    beata.81

    mniam dobra w smaku
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ciekawe jak smakuje bo zapowiada się bardzo apetycznie
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    smaczna i zdrowa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !