Sposób przygotowania

Pokrojoną w kostkę wędlinę podsmaż na patelni. Jajka wbij do miseczki, rozkłóć, wlej mleko, posól i popieprz do smaku. Gdy szynka się zrumieni wlej masę jajeczna na rozgrzaną patelnie. Szpatułką jeźdź po dnie żeby jajecznica sie nie przypaliła. Gdy osiągnie zadowalającą Cie konsystencje wyłącz ogień pod patelnia wrzuć pokrojony w kostkę ser i posiekany szczypiorek, przemieszaj. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    mój ulubiony przepis na jajecznicę (ale z serem jeszcze nie testowałem)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    dobra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    smaczna;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !