Sposób przygotowania

jabłka obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach, posłodzić i dodać cynamon. Ciasto francuskie rozmrozić, pokroić na kwadraty, i posypać makiem. Na środku każdego dać jabłka i. rogi ścisnąć mocno i zapiec w piekarniku.

Komentarze

  • 7
    original
    Opublikowano

    Beata73

    szybkie i smaczne!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    nie przepadam za makiem w makowcu, lecz to może być miłe doświadczenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    fajne ciasteczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Ciekawy pomysł :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    szybkie i efektowne
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    dobry deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !