Sposób przygotowania

1. Pieczarki umyj, odkrój końcówki ogonków. Zetrzyj na tarce na dużych oczkach.

2. Rozłóż chleb. Połóż na na 2 kromki platerki szynki, na to nałóż pieczarki, dołóż ser. Przykryj pozostałm chlebem.

3. Włóż do rozgrzanego opiekacza do kanapek.

Świetnie smakują z sosem czosnkowym

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Pyszne:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też tak robię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    łał fajny pomysł;)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię takie tosty
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !