Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tost z szynką i pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

chleb tostowy 4 kromki
pieczarki 2 sztuki
szynka 2 plasterki
ser żółty 2 plasterki

Przepis i sposób przygotowania na: Tost z szynką i pieczarkami

1. Pieczarki umyj, odkrój końcówki ogonków. Zetrzyj na tarce na dużych oczkach.

2. Rozłóż chleb. Połóż na na 2 kromki platerki szynki, na to nałóż pieczarki, dołóż ser. Przykryj pozostałm chlebem.

3. Włóż do rozgrzanego opiekacza do kanapek.

Świetnie smakują z sosem czosnkowym

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 08.04.2013 10:05
lubię takie tosty
Betka 02.02.2013 15:17
łał fajny pomysł;)
novita23 29.03.2011 11:20
też tak robię
Izabela28 14.11.2010 20:13
Pyszne:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak