Sposób przygotowania

Pieczarki umyć i ugotować w osolonej wodzie. Wystudzić i pokroić. Jajka ugotować, obrać i pokroić w kostkę. Pora umyć i pokroić w półplasterki. Ogórki pokroić w kotkę. Groszek osączyć z zalewy. Wszystkie składniki połączyć, doprawić solą, pieprzem, musztardą. Dodać majonez. Wszystko wymieszać. Przełożyć do salaterki i schłodzić w lodówce. Z pieczarek po wystudzeniu wyciskam palcami sok, aby sałatka się nie rozrzedzała.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    bardzo taką lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pyszna;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !