Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać i przekroić na połówki. Żółtka wyjąć włożyć do miseczki i rozgnieść widelcem. Dodać kukurydzę, pokrojoną w drobną kosteczkę szynkę i szczypiorek. Wymieszać. Dodać majonez i doprawić do smaku. Napełniać farszem połówki jajek. Na półmisku wyłożyć wymieszane warzywa: kukurydzę, groszek, marchewkę. Na nich ułożyć faszerowane jajka. Żelatynę rozpuścić w gorącym bulionie wg przepisu na opakowaniu. Doprawić do smaku i tężejącą galaretką zalać ułożone jajka. Dowolnie udekorować.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Sloneczko222

    Pyszne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    ładnie wyglądają!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    danie na czasie
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdalea

    nie jadłam takich, a wyglądają pysznie!:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    tomek18

    wygląda super i zapewne tak też smakuje
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !