Sposób przygotowania

Mięso przełożyć do miski, bułkę namoczyć w mleko, odcisnąć i dodać do mięsa. Dodać jajko i doprawić. Pieczarki drobno pokroić i przesmażyć na oleju. Z mięsa formować placki na środka nałożyć łyżeczkę pieczarek , dobrze zwinąć i uformować klopsy. Obtoczyć w bułce tartej i smażyć na oleju.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    rosik93

    świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    smaczne i ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdalea

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pyszne jedzonko....
  • 3
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    bardzo lubię :-)
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    też lubię takie nadziane mielone klopsy:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !