Sposób przygotowania

Agrest umyć i oczyścić z szypułek i ogonków. Słoiki napełnić do połowy agrestem dodać cukier i uzupełnić wodą. Pasteryzować 15 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    kurde a ja sie zastanawialem co zrobic z agrestem bo w tym roku obrodzil :o)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    a czemu do połowy
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    my bardziej lubimy się napić niż owoce
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    mili_kati

    bardziej lubie się napić
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Uwielbiam takie domowe kompoty!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    super!!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    jak ja taki dawno robiłammmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    AnielskaSlodycz

    super super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !