Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kompot agrestowy

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier 4 łyżki na litrowy słoik
agrest

Przepis i sposób przygotowania na: Kompot agrestowy

Agrest umyć i oczyścić z szypułek i ogonków. Słoiki napełnić do połowy agrestem dodać cukier i uzupełnić wodą. Pasteryzować 15 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

AnielskaSlodycz 30.01.2014 20:22
super super
Betka 03.03.2013 23:20
jak ja taki dawno robiłammmm
Emilia21 07.08.2011 09:06
świetne
Emilia21 07.08.2011 09:06
świetne
grazia1 13.03.2011 12:52
super!!!!
IKrakowianka 08.03.2011 00:54
Uwielbiam takie domowe kompoty!
mili_kati 29.09.2010 14:19
bardziej lubie się napić
alaaa 26.09.2010 17:03
my bardziej lubimy się napić niż owoce
Anna189 26.09.2010 07:20
a czemu do połowy
pacpaw 24.09.2010 09:29
kurde a ja sie zastanawialem co zrobic z agrestem bo w tym roku obrodzil :o)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak