Sposób przygotowania

Białka ubić z solą na sztywno dodać cukier i ubijać. Dodawać po jednym żółtku cały czas ubijając aż masa będzie sztywna. Dodać przesiane i wymieszane z proszkiem mąki i powoli mieszać. Wylać do formy wyłożonej papierem do pieczenia. Piec 25 min w 160 st.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    bardzo prosty przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Też taki piekę i zawsze się udaje:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmmmm
  • 0
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    super
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo dobry biszkopt

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !