Sposób przygotowania

Kanapkową ponacinać z góry w paski około 2 cm, masło zmiksować z czosnkiem.Posmarować w każdym nacięciu i zapiec na rumiano w piekarniku.Około 20 min w 160 st.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    ciekawy sposób na bułkę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    świetnie smakuje :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    lubię pieczywo z masłem czosnkowym
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    proste i smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    czosnek to mój smak :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !