Sposób przygotowania

Filety z kurczaka rozbić na cienkie płaty. Przyprawić solą, pieprzem i czosnkiem. Ser żółty pokroić w słupki i ułożyć na mięsie. Mięso zwinąć w rulon (można spiąć wykałaczką), panierować z mące, jajku i bułce tartej. Smażyć na oleju.

Komentarze

  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Bardzo bobry obiadek
  • 5
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ekstra wwygląda;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    ja bym jeszcze coś do środka dodała;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    uwielbiam je :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !