Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kalafoirowa surówka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kalafior 1 duży
koper 1 pęczek
majonez 1 słoik mały
sól, pieprz
cukier 2 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: kalafoirowa surówka

kalafior obrać umyć podzielić na kawałki potem włożyć do wrzącej wody osolonej i osłodzonej gotujemy kalafior przez 5 min następnie wyjmujemy z wody i czekamy aż ostygnie koperek myjemy i drobno siekamy z majonezu śmietany i musztardy przygotowujemy sos wszystko dokładnie mieszamy kalafior ścieramy na grubej tarce i wkładamy do miski następnie polewamy sosem doprawiamy solą pieprzem i mieszamy surówkę posypujemy koperkiem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

buksiak12 22.09.2010 14:21
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak