Sposób przygotowania

Pory dokładnie myjemy i kroimy w plasterki do zielonej części. Kiełbasę kroimy w półplasterki. Fasolę osączamy z zalewy. W garnku rozgrzewamy olej i wrzucamy pory. Dusimy na małym ogniu, aż będą miękkie. Następnie dodajemy kiełbasę, mieszamy a pod koniec wrzucamy fasolkę i dodajemy keczup. Doprawiamy do smaku i mieszamy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    darus

    super
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    marzena06

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    lubię
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    z porami?musi być smaczny
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kate131

    bardzo fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pyszny bigosik
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Ciekawe, tylko czy to jeszcze bigos? :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję takiej wersji

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !