Sposób przygotowania

Porzeczki przebrac i umyś, zalac winem oraz likierem. Jabłka obrac i pokroic w małe łódeczki. Dodac do kruszonu. Tuz przed podaniem wlac szampan wrzucic kostki lodu i wymieszac.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariusz18

    Słyszałem lecz nie próbowałem
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Maryś1

    Cudowne
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    wypróbuję
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    ciasto na czasie. Sezon się zaczął :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    super! masz głosik ode mnie :)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    ten kruszon to rzeczywiście ciasto na czasie :-)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    widac ,ze chwalą
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    Ale kruszon to nie ciasto! :/
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    muszę spróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    może być
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kokoszka

    smakowite:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !