Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Porzeczkowy kruszon

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

czerwone porzeczki lub czerwone na pół z czarnymi 0,5 kg
szampan 0,75 l
likie z czarnej porzeczki 1/4 szkl
wino słodkie czerwone 0,75 l

Przepis i sposób przygotowania na: Porzeczkowy kruszon

Porzeczki przebrac i umyś, zalac winem oraz likierem. Jabłka obrac i pokroic w małe łódeczki. Dodac do kruszonu. Tuz przed podaniem wlac szampan wrzucic kostki lodu i wymieszac.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kokoszka
kokoszka 02.12.2011 15:05
smakowite:)
Barbara55 26.11.2011 13:28
dobre
kielcok1 15.10.2011 13:55
może być
Wojtek8 31.10.2010 09:21
muszę spróbować
Ela20 26.09.2010 18:18
Ale kruszon to nie ciasto! :/
IZABELA29 25.09.2010 10:23
widac ,ze chwalą
Krzysztof42 07.09.2010 15:00
ten kruszon to rzeczywiście ciasto na czasie :-)
Natalia/tubisiek 10.07.2010 08:34
super! masz głosik ode mnie :)
mehia 01.07.2010 08:15
ciasto na czasie. Sezon się zaczął :)
aga130982 30.06.2010 09:36
wypróbuję
Maryś1 26.06.2010 20:20
Cudowne
Mariusz18 19.06.2010 09:08
Słyszałem lecz nie próbowałem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak