Sposób przygotowania

Ryż ugotować na sypko. Mięso pokroić w małe kawałki i zalać 3 łyżkami sosu sojowego wymieszanego z roztartym czosnkiem. Odstawić na 15 minut. Papryki pociąć w paski. Kapustę poszatkować, a cebulę i marchewkę w kostkę. Warzywa podsmażyć na połowie oleju. Zdjąć z patelni.Wlać resztę oleju i podsmażyć kawałki mięsa. Dodać ryż, warzywa i bulion. Zagotować. Dusić na małym ogniu 5 minut. Przyprawić do smaku.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    jaka kolorowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Warto robić.
  • 0
    original
    Opublikowano

    kitka

    ciekawe;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !