Sposób przygotowania

Biszkopty porozkładać do pucharków. Galaretki rozpuścić w wodzie. Jedną jeszcze gorąca, porozlewać na biszkopty żeby sie zanużyły i odstawić do całkowitego zastygnięcia. Drugą odstawic do ostygnięcia. Śnieżkę ubić w oddzielnym naczyniu, a następnie gdy galaretka zacznie nam już tężeć dokładać ją po łyżce do śnieżki jednoczesnie ubijając.Powstała masę porozkładać na galaretkę z biszkoptami. Czekolade zetrzeć na tarce i posypać nią deser. (można udekorować owocami) Smacznego.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Dobry deser.
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Smaczny deser.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !