Sposób przygotowania

- Umyte i osuszone liście kapusty szatkujemy, wrzucamy do miski.
- Warzywa myjemy, pomidory obieramy ze skórki, a z papryk usuwamy gniazda nasienne. Pomidory kroimy w kostkę, a ogórki i papryki w słupki. Dodajemy do miski razem z osączonymi: kukurydzą i fasolą. Na sam koniec dodajemy natkę, por. Wszystko polewamy sosem z oliwy z oliwek extra vergine połączonym z solą i pieprzem, mieszamy rękami, schładzamy.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo kolorowa sałatka i jaka zdrowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    prezentuje się rewelacyjnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    anecia04

    Sałatka jest przykładem na to, że w lodwóce nic się nie marnuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    etka

    ładna, faktycznie kolorowa
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    musi być smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Faustyna

    Świetna sałatka:) Zdrowa i kolorowa:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    uwielbiam takie sałatki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aniapetr

    bardzo fajna, ja też często robię sałatki/surówki z kapusty pekińskiej dodając warzywa, które akurat mam w domu
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    fajna:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    everything

    smaczna polecam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mimi

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    ale kolorowa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !