Sposób przygotowania

Rukolę poszarpać w kawałki, dodać garść żurawiny suszonej, pomarańcze świeże w ćwiartki, orzechy wloskie - małe kawałki i na koniec pomidorki koktajlowe.
Polać sosem oliwa oliwek + cytryna.
Przyprawiać wg fantazji, ja nie przyprawiam w ogóle.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Zofia12

    Przepis bardzo wykwintny, polecam!
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Uwielbiam orzechy włoskie, muszę wypróbować.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    na prawdę boska:)
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    o jej i to się tak da ?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    o jej co to jest za nazwa ?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !