Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo ok 8min, obieramy ze skorupki.Ogórek tarujemy na grube oczka łączymy z majonezem.Jajka przecinamy na połówki układamy na talerzu i pokrywamy sosem z majonezu

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    jajka mogłabym jeść cały czas :-)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    ładnie podane
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    szybko ,prosto i smacznie,bardzo lubię jajka w majonezie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !