Sposób przygotowania

Z mąki i połowy tłuszczu zrobić jasną zasmażkę, rozprowadzić zimnym rosołem i zagotować. Koper dusić na pozostałym maśle. Połączyć z zasmażką i zagotować. Po zdjęciu z ognia dodać śmietanę , sól i pieprz

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    do baraniny też się nada
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    o jej a co na to koperek ?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    malcik111

    hmm, ciekawy pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    prosty

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !