Sposób przygotowania

Kaszę kuskus przełożyć do szklanej miski. W szklance wrzącej wody rozpuścić kostkę rosołową, dodać sos sojowy lub przyprawę do zup, zalać kaszkę, wymieszać, dodać łyżkę masła i raz jeszcze wymieszać. Przykryć i odstawić na 15 minut. Kurczaka obrać ze skóry, usunąć kości, pokroić w kostkę. Gotowy kuskus wymieszać z kurczakiem i zieleniną. Doprawić.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Fajne!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !