Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z kapusty i tuńczyka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta
tuńczyk
limonki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z kapusty i tuńczyka

SKŁADNIKI: 1 posiekana zielona kapusta - dodaliśmy pekińską, 250 g osączonego tuńczyka w oleju, sok z 4 limonek - dodaliśmy do smaku, 1 posiekana cebula, sól i pieprz, garnek z gotującą wodą.

SPOSÓB WYKONANIA: Wymieszać cebulę z kapustą. Włożyć do garnka z gotującą wodą, odstawić na 3 minuty, odcedzić. Do kapusty dodać tuńczyka, sos z limonek. Doprawić solą i pieprzem. Podawać na zimno.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wedith1 29.12.2010 17:50
Bardzo mi się podoba to zestawinie!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak