Składniki:
udka z gęsi | 1.2 kg |
szałwia | 1 peczek |
bazylja | 1 peczek |
gałązki rozmarynu | 2-3 szt |
oliwa | 4 łyzki |
cebulka mała | 5 szt |
czxosnek | 5 zabków |
małe pomidorki | 20 dag |
oregano świeże | 1 pęczek |
udka z gęsi | 1.2 kg |
szałwia | 1 peczek |
bazylja | 1 peczek |
gałązki rozmarynu | 2-3 szt |
oliwa | 4 łyzki |
cebulka mała | 5 szt |
czxosnek | 5 zabków |
małe pomidorki | 20 dag |
oregano świeże | 1 pęczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: