Sposób przygotowania

Smażymy chleb na patelni na oliwie z oliwek. Wcieramy w grzanki świeżego pomidora, kładziemy plasterek szynki parmeńskiej i posypujemy parmezanem. PYYcha, jeść na ciepło!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Elżbieta29

    uwielbiam grzanki, ten przepis na pewno wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Zofia12

    \"niebo w gębie\"
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Godne uwagi.
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiktor188

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    mógłbym spróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !