Sposób przygotowania

Kalafior dzielimy na niewielkie różyczki, gotujemy w osolonej wodzie odcedzamy. Panierujemy w rozkłóconym jajku a następnie w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym ojeju.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    uwielbiam i polecam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    banditka

    tez polecam
  • 4
    original
    Opublikowano

    banditka

    tez polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    POmysłowe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !