Sposób przygotowania

Kapustę pekińską szatkujemy w miarę drobno. Z papryki wycinamy gniazdo nasienia, a następnie kroimy paprykę w kostkę. Ogórka obieramy ze skórki a następnie kroimy w plasterki cienkie. Pietruszkę siekamy. Surówkę polewamy sosem oraz przyprawiamy do smaku. Mieszamy. Smacznego !!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pyszności :) Zdrowo i kolorowo :)
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    dokładnie jak moja
  • 5
    original
    Opublikowano

    banditka

    robie takie wiosna :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    borys

    jak kolorowo
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    ładna i smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna210

    ale kolorowo :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna210

    ale kolorowo :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    ślinka cieknie
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !