Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z tuńczyka, kukurydzy i cebuli

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
kukurydza w puszce 1/2 puszki
cebula czerwona 1 mała szt
majonez 1 łyżka
Pieprz czarny Prymat w młynku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z tuńczyka, kukurydzy i cebuli

Tuńczyka odsączyć i wyłożyć do miski. Dodać pokrojoną w drobną kostkę cebulę oraz odsączoną z zalewy kukurydzę. Dodać majonez oraz dużą ilość pieprzu. Wymieszać. Podawać z pieczywem.
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marta1986 20.02.2016 14:12
bardzo smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak