Sposób przygotowania

Fasolkę myjemy,odcinamy końcówki i jak są
zbyt duże strączki dzielimy na mniejsze
kawałki. Gotujemy na miękko w wodzie z
dodatkiem soli i pieprzu. Gotową przelewamy
na sitko i odstawiamy do ostygnięcia. Na
Patelni rozpuszczamy masło. Dodajemy
fasolkę. Mieszamy. Dodajemy miód i
dokładnie mieszamy wszystkie składniki. Na
koniec wsypujemy bułkę, podsmażamy cały
czasmieszjąc. Doprawiamy do smaku solą i
pieprzem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Lubię i też bym poleciła ją.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Z miodem jeszcze nie jadłam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !