Sposób przygotowania

Kapuste posiekac drobno. Jabłko obrac i zetrzec na tarce o grubych oczkach. Dodac do kapusty. Żurawiny rozgnieśc widelcem i także dodac, wlac śmietanę, posolic, popieprzyc i dodac cukru do smaku. Podawac do dań mięsnych.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    banditka

    Żurawina ma być świeża czy może być suszona?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Jadwiga18

    podoba mi się ten pzrepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    Skoro pisze żeby rozgnieśc widelcem to chyba powinna byc świeża.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    musi być pyszne :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe jak smakuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    musi być dobre.
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    bardzo dobra surówka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    o jej
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    samo zdrowie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    smaczne i zdrowe
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    interesujące...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !