Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty z żurawiną

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 0,5 kg
śmietana 18 proc 0,5 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty z żurawiną

Kapuste posiekac drobno. Jabłko obrac i zetrzec na tarce o grubych oczkach. Dodac do kapusty. Żurawiny rozgnieśc widelcem i także dodac, wlac śmietanę, posolic, popieprzyc i dodac cukru do smaku. Podawac do dań mięsnych.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 13.04.2013 17:05
interesujące...
szajba2 24.12.2011 12:31
smaczne i zdrowe
Barbara55 24.11.2011 15:36
samo zdrowie
kielcok1 13.10.2011 17:26
o jej
rakow2
rakow2 03.04.2011 16:56
bardzo dobra surówka
kotlet 12.03.2011 18:25
pycha
Wojtek8 31.10.2010 09:20
musi być dobre.
Dorota71 15.09.2010 13:37
ciekawe jak smakuje
Natalia/tubisiek 10.07.2010 08:33
musi być pyszne :)
Allice 14.06.2010 09:03
Skoro pisze żeby rozgnieśc widelcem to chyba powinna byc świeża.
Jadwiga18 05.06.2010 10:06
podoba mi się ten pzrepis
banditka 09.05.2010 12:11
Żurawina ma być świeża czy może być suszona?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak