Sposób przygotowania

Kielbaske pokrojona w plasterki smazymy na oleju, jak juz zacznie nam sie przyrumieniac dodajemy rozbite jajka. Do smaku dodajemy szczypte soli i pieprzu.

Komentarze

  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    mniam mniam
  • 5
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    super
  • 6
    original
    Opublikowano

    aginaa

    nom pyszna jest
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam, mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !