Sposób przygotowania

Mięso lekko pobić tłuczkiem , posolić, popieprzyć.
Jajka roztrzepać widelcem, dodać sól, wymieszać.
Kotlety obtoczyć w mące, jajku i bułce tartej.
Smażyć na dobrze rozgrzanym tłuszczu, do zrumienienia z obu stron.
Na usmażonym kotlecie położyć plaster ananasa, a w środek ananasa włożyć żurawinę.
Podawać z ziemniakami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    banditka

    musi być pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    jadłem takie na jakims przyjęciu (z tą różnicą ze ananas byl jeszcze opiekany w wiórkach kokosowych) i szczerze mówiąc nie posmakowało mi :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !