Sposób przygotowania

Schab rozbić młotkiem doprawić do smaku solą pieprzem i papryką. Boczek cebulę i paprykę czerwoną pokroić w drobną kostkę wymieszać razem i dodać koncentrat pomidorowy do smak.tak przygotowany farsz nałożyć na schab uformować w kształcie worka (miyszka) u góry związać porą i spiąć wykałaczkami i zapiekać w piekarniku ok 30-40 min w temp 180. po upieczeniu wyjać wykałaczki i tak podawać .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    niebo w gębie
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    schab po góralsku najlepiej jeść w górach
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    a co na to góral?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    o jej

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !