Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masa brzoskwiniowa do tortu

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

brzoskwinie puszka
masło kostka
margaryna Kasia kostka
żółtko jajek 6 sztuk
budyń śmietankowy 1/2 opakowanie
mąka łyżka
cukier puder szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Masa brzoskwiniowa do tortu

Odlać sok z brzoskwiń, jakby nie było szklanki soku to dolać wody i ugotować na tym soku budyń śmietankowy z łyżką mąki. Margarynę utrzeć z cukremj pudrem i masłem. Dodać żółtka, do tego ostudzony budyń i drobno pokrojone brzoskwinie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak