Sposób przygotowania

Kurczaka myjemy i do srodka wkladamy pokrojone cwiartki jablka. Skore szyjemy lub wkladamy kilka wykalaczek, by jablka podczas pieczenie nam nie wylecialy. Kurczaka polewamy troche olejem i przyprawiamy przyprawa do kurczaka Prymat. Jabłka w srodku rozleca sie, puszcza sok i sprawia ze miesa bedzie bardzo soczyste. Pieczemy na 200 stopnie, dlugosc pieczenia zalezy od wielkosci kurczaka. Takiego 2 kg pieczemy ponad 2 godziny.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Pyszności:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Zjadłoby się:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    I pachnący!
  • 2
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    najlepszy
  • 6
    original
    Opublikowano

    aginaa

    uwielbiam
  • 5
    original
    Opublikowano

    aginaa

    uwielbiam
  • 1
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    Wygląda pysznie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pysznosci
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !